Spring naar content

Praktijk voor

Vitaliteit en Bewustzijn

Workshop Ayurvedisch koken

Dat voeding belangrijk is voor je vitaliteit is geen nieuws.
Wat Ayurveda, de oude gezondheidsleer uit India, daarin voor je kan betekenen wellicht wel.

Deze workshop is een middag leren over de basisprincipes van de Ayurvedische kookkunst, het geleerde direct in praktijk brengen en de resultaten ervan proeven!

Lees meer en meld je snel aan!

Icon Rani Goederee_75px

Hai, mijn naam is Rani Goederee

Ik heet je van harte welkom in mijn Praktijk voor Vitaliteit en Bewustzijn!

Dat je al zoekend op deze website terecht bent gekomen, betekent waarschijnlijk dat je behoefte hebt aan lekkerder in je vel te zitten, meer ontspanning en meer helderheid.
Als gevolg van je professionele dromen en ambities kom je er niet zo aan toe om goed voor je lichaam en geest te zorgen. Mogelijk ervaar je dat hoe ouder je wordt, hoe meer aandacht je lichaam vraagt om je vitaal te blijven voelen. Wellicht voel je je overspannen en vermoeid.

Lichaam en geest

In mijn Praktijk voor Vitaliteit en Bewustzijn help ik je om een vitaal en energiek lichaam te ontwikkelen én een heldere geest. Je ervaart balans tussen lichaam en geest.

Het lichaam en de geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Met een krachtig en vitaal lichaam ben je in staat het hoofd te bieden aan de problemen die het leven je voorschotelt. Andersom is het ook waar: een open en heldere geest geeft het lichaam de ruimte en de vrijheid om te bewegen en te ontspannen zoals het wil.

Icon Rani Goederee_75px

Hoe kan ik je helpen?

Allereerst vind je op deze website artikelen die te maken hebben met vitaliteit en bewustzijn, met lichaam en geest. Ik nodig je van harte uit om eens wat rond te struinen op mijn blog en te profiteren van de tips en de handvatten die deze artikelen bieden!

Vitaliteit is meer dan fit zijn

Door Rani Goederee | 15 augustus 2016

‘Vitaliteit’ is echt zo’n buzzwoord en wordt op veel manieren begrepen. In dit blog een uitleg van wat vitaliteit volgens mij in de brede zin des woords betekent en hoe je kunt herkennen of en op welk gebeid jij jouw vitaliteit kunt verbeteren. Vitaliteit betekent dat je over de energie beschikt die nodig is om…

Lees verder...

Is dit nou de midlife crisis?

Door Rani Goederee | 15 juni 2016

Letterlijk goed in je vel

Door Rani Goederee | 10 mei 2016

Bewegen is zielig?

Door Rani Goederee | 26 april 2016

Renpaard of werkpaard

Door Rani Goederee | 30 maart 2016

Hoe transparant moet je zijn?

Door Rani Goederee | 16 maart 2016

Mijn persoonlijke wake-up call

Door Rani Goederee | 2 maart 2016

NU en HIER

Door Rani Goederee | 16 februari 2016

Happy New Month!

Door Rani Goederee | 2 februari 2016

G + G + G = ML

Door Rani Goederee | 19 januari 2016

Weggaan en een frisse start

Door Rani Goederee | 6 januari 2016

Verder kun je in mijn praktijk terecht voor Rebalancing, Coaching en meerdaagse programma's.
Hieronder vind je meer informatie.

Coaching

In mijn coachingstrajecten help ik je om je bewust te worden van wie jij bent, de kracht die je in je hebt, de obstakels of beperkingen die je te overwinnen hebt én hoe je dat doet. Vervolgens help ik je om concrete stappen te zetten om jouw doelen te bereiken.

Lees verder...

Training

Wordt jij getriggerd door woorden als vrijheid, focus, invloed en verantwoordelijkheid voor jezelf? En wordt je geleid door allerlei gedachten en gevoelens, terwijl je je juist zou willen concentreren op dat wat je verder brengt? De trainingen die ik geef zijn

Lees verder...

Rebalancing®

In de snelle en prestatiegerichte maatschappij waarin we leven, raken we dikwijls kwijt wie we werkelijk zijn, wat we voelen en wat we écht willen in het leven. Dit creëert een innerlijke spanning waaruit op den duur psychische en/of lichamelijke klachten kunnen

Lees verder...

Over mij

Ik geloof dat persoonlijk bewustzijn de sleutel is tot persoonlijk leiderschap, en persoonlijk leiderschap de sleutel tot een succesvol en gelukkig leven. En dus help ik professionals om bewuste leiders te worden van hun leven, met als resultaat meer succes in werk en

Lees verder...
Icon Rani Goederee_75px
Kemal Wesenhagen
Over Rani

"Rani is een geweldige trainer!
Met haar talent, betrokkenheid, humor en praktische instelling brengt zij een groep van 400 man gemakkelijk in beweging. Als coach wist zij mij, met haar kritische en gerichte vragen te inspireren en te begeleiden naar mooie resultaten!"

Saskia van Velzen
Over Rani

“Rani, dank je wel voor jouw inzet, eigenheid en inzichtgevende oefeningen.
Ik denk dat je voor jaren genoeg informatie, kennis en kunde in huis hebt om heel veel mensen verder te helpen op hun weg naar balans, plezier en resultaat.”

Mark C. Hoogenboom
Over Rani

"Rani leert je, door te doen, door vriendelijk onderzoekend naar jezelf te kijken en dan te bedenken wat je daaraan wilt veranderen. Daarna leer je hoe je dat dan doet.
Prachtig praktisch, liefdevol confronterend. Welgemeend direct. Heerlijk fysiek actief.
En: alles in simpel en begrijpelijk Nederlands."

Icon Rani Goederee_75px

 

Wanneer je meer wilt weten, of vragen hebt die niet beantwoord worden, of gewoon even kennis met me wil maken, dan ben je van harte welkom om contact met me op te nemen.
Gebruik hiervoor bij voorkeur het contactformulier.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Rani Goederee