Spring naar content

Training

An individual step in character training is to put
responsibility on the individual.

Robert Baden-Powell

Persoonlijke aandacht is voor mij een belangrijk aspect in al mijn activiteiten; het is een voorwaarde om mijn deelnemers en klanten te helpen hun persoonlijke doelen te bereiken. Rebalancing en coachingstrajecten zijn per definitie persoonlijk, maar ook de kleine groepen van mijn yogalessen bieden alle ruimte om de deelnemers te begeleiden.

Wat echter een niet te onderschatten factor is bij het streven naar  persoonlijk bewustzijn is de hulp van andere mensen met dezelfde intenties. Op verschillende manieren deel ik mijn kennis en ervaring in trainingen, workshops en retreats, waarbij de deelnemers elkaar ondersteunen tijdens processen, oefeningen en activiteiten. Nooit dwingend of veroordelend, maar ondersteunend en begripvol.

Icon Rani Goederee_75px

Word jij getriggerd door woorden als vrijheid, focus, invloed en verantwoordelijkheid voor jezelf? En word je geleid door allerlei gedachten en gevoelens, terwijl je je juist zou willen concentreren op dat wat je verder brengt?

De trainingen zijn er op gericht om sterker in je schoenen te staan. Ze helpen je om heel bewust te worden van wie je bent en wat jij belangrijk vindt. Om daar vervolgens op een effectieve manier mee aan de slag te gaan.

Personal Mastery

In de Personal Mastery wordt alle aandacht gegeven aan processen en technieken waarmee je leeft om jezelf te onderscheiden van je gedachten, gevoelens en emoties. Met hulp van de andere deelnemers waarmee je samen je eigen drijfveren achterhaald en concrete doelstellingen voor jezelf formuleert. Zelf helderheid krijgen over wie je bent en  wat voor jou belangrijk is.

De Personal Mastery is een training van 3 aaneengesloten dagen.

Lees verder...

Feminine Leadership

Het Feminine Leadership programma is gericht op een hele duidelijk doelgroep: vrouwen die belang hechten aan vrijheid, zelfstandigheid, persoonlijke verantwoordelijkheid en invloed. Niet zonder meer het beïnvloeden van anderen, maar invloed door voor jezelf duidelijke keuzes te maken en minder afhankelijk zijn van anderen.

De Feminine Leadership is een programma van meerdere trainingsdagen in een blok van 3 tot 4 maanden. 

Lees verder...

Het Feminine Leadership programma wordt gegeven in samenwerking met Anastasia Semerok van Design Your Own Training

Deel deze pagina

Volg mij