Spring naar content

Feminine Leadership

Een hechte groep bijzondere vrouwen.
3 maanden.
Een reis naar authentiek en vrouwelijk leiderschap.

Ben jij een vrouw met een druk en vol leven en verlang je naar meer persoonlijke vrijheid, diepgang en invloed?

Wil jij mee op reis naar authentiek en vrouwelijk leiderschap, met een selectief gezelschap van bijzondere vrouwen?

Dan ben je van harte uitgenodigd voor het Feminine Leadership programma!

icon-poppy

Ontdek uit welke elementen leiderschap bestaat.
Ontdek wat leiderschap voor jou betekent en hoe jij jouw leiderschap vorm geeft.

Vergroot jouw invloed op jouw eigen leven en op dat van de mensen om je heen.

Module 1: Authentiek Leiderschap

De persoonlijke visie van iedere vrouw wordt beinvloed en gevormd door zowel interne als externe elementen, zowel positief als negatief. Inspirerende voorbeelden van leiders zijn er genoeg... maar jammergenoeg zijn de meeste hiervan mannen, waardoor we als vrouw maar weinig rolmodellen hebben om ons aan te spiegelen. Om je eigen visie te kunnen ontwikkelen zou je dus in jezelf moeten duiken en kijken naar wat je zelf nou echt belangrijk vindt.

In deze module kijken we naar de zeven aspecten van authentiek leiderschap en jouw persoonlijke doelstellingen met betrekking tot leiderschap. Ook nemen we je belemmeringen onder de loep en kijken we hoe je hiermee effectief om kan gaan.

Module 2: Leiderschap en Vrouwelijke Archetypen

Als vrouwelijk leider kan je verschillende houdingen aannemen. Deze houdingen kunnen uitgedrukt worden in archetypen – universele patronen van gedragingen en energieën. Elk archetype heeft haar eigen kracht en blinde vlekken. Bij sommige archetypen voelen we ons helemaal op ons gemak, anderen zijn onbekender terrein.

Tijdens deze trainingsdag neem je, door middel van de archetypen, een kijkje in jouw innerlijke wereld en drijfveren. Je leert hoe je gebruik kunt maken van de kracht van de verschillende archetypen.

Module 3: Self-Care

Onze wereld verandert steeds sneller. We passen ons aan, blijven rennen en hollen, proberen steeds meer ballen in de lucht te houden. Vele moderne vrouwen zijn meesters in het vervullen van hun professionele ambities en het zorgen voor hun gezin... en daarme stellen ze zichzelf vaak op de laatste plaats op hun prioriteitenlijst. We zorgen voor alles en iedereen: maar wie zorgt er voor ons?

Deze trainingsdag is uitermate praktisch en daarmee ook confronterend. De deelnemers uit eerdere trainingen hebben met name in deze dag grote persoonlijke doorbraken gerealiseerd. En nu is het jouw beurt!

Module 4: Leiderschap en Samenwerken

Samenwerken en leiding geven hoort bij leiderschap. Hoe je met anderen werkt heeft een enorme weerslag op je eigen resultaten en het vervullen van je doelen: wordt er naar je geluisterd of is er sprake van weerstand en tegenwerken, stel je mensen in hun kracht of maak je ze (onbedoeld) afhankelijk van je begeleiding?

In deze module introduceren we krachtige en praktische tools om nu echt leiding te kunnen geven.

Module 5: De Kracht van Intuïtie

Intuititie klinkt vaak mysterieus en een beetje zweverig. Maar de wetenschappers vertellen ons dat onze intuïtie ook een hele praktische kant heeft – dat je tot je voordeel kunt inzetten om je doelen te bereiken. Hoe? Dat ontdek je tijdens deze dag.

BONUS: 1-op-1 coachingsgesprek

Persoonlijke aandacht voor jouw persoonlijke groeiproces: dit gesprek kun je naar behoefte zelf inplannen op elk moment tijdens de drie maanden durende periode van de training.

icon-poppy

Praktische zaken

Data

Nog nader te bepalen

Persoonlijke coaching: in overleg

Tijden trainingsdagen

Van 10 uur tot 17 uur

Locatie

Centraal in Nederland

Investering

995 euro exclusief BTW (normale prijs).

*Bedragen zijn exclusief BTW.

Heb je interesse om mee te doen? Bel of mail me dan.

icon-poppy

Saskia Frankena
Over 'Feminine Leadership'

"Het Feminine Leaderschip Programma helpt jou om je bewust te worden van jouw kracht. De handvatten zijn goed toepasbaar in jouw dagelijks leven. Voor mij heeft het gezorgd dat ik de regie over mijn leven en mijn toekomst in eigen hand neem"

Dini Bongers
Over 'Feminine Leadership'

"Als je je bewust wilt worden van alle krachten die je in je hebt en hoe je ze toe kan passen, dan kunnen Rani en Anastasia je op dat pad zetten. Door je 3 maanden te steunen kun je daarna zelf geïnspireerd verder."

Anja Gielen
Over 'Feminine Leadership'

"Helder, diepgang, goede opbouw. Ik heb veel geleerd van geweldige trainers met oprechte interesse in de deelnemers"

icon-poppy

Wat kun je verwachten?

5 dagen training in een tijdsbestek van 3 maanden

We geloven dat persoonlijke groei en verandering is iets wat in de loop van de tijd gebeurt. Als ervaren trainers hebben we gemerkt dat een trainingsprogramma verspreid in de tijd vele malen meer oplevert voor de deelnemers dan een eenmalig trainingsevent.

Daarom is ons programma een traject van persoonlijke groei, waarbij je ook tussen de trainingsdagen actief aan de slag gaat met je eigen doelen. Hierin krijg je ondersteuning door middel van opdrachten, coaching, een een online ontmoetingspek (besloten Facebook-groep) waar je je successen kunt delen, vragen stellen, en steun krijgt bij uitdagende momenten.

Bijzondere groep vrouwen

Om iedereen ruimte en aandacht te kunnen schenken is de grootte van de groep beperkt tot 10 deelnemers.

Wij willen inspireren en geïnspireerd worden en met elkaar groeien in onze rol van leider.

Het is daarom belangrijk dat de deelnemers met ons en met elkaar kunnen samenwerken, elkaar kunnen vertrouwen en elkaar willen helpen en stimuleren. Dat stelt eisen aan de samenstelling van de groep.

Wanneer jij je aangesproken voelt en je meldt je aan, dan maken we als eerste een afspraak voor een 30 minuten durend, vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Resultaten voor jou

We willen je helpen om jouw doelen te bereiken. Daarom is ons programma een uitgebalanceerde combinatie van theoretisch kader en praktische implementatie. Je krijgt  inzicht in jezelf, je gedrag en de effecten daarvan. Lichaam en geest komen beide aan bod. En het belangrijkste is: je komt in actie!

Hieronder een greep uit de resultaten behaald door de vorige deelnemers:

"Ik ben veel daadkrachtiger geworden. Voor mijn bedrijf betekent dit keuzes maken, zorgen dat datgene wat groei oplevert ook echt gebeurt. Privé helpt het om dingen los te laten. En er voor uit durven te komen wat ik echt wil en nodig heb".

"Ik ben me bewuster geworden van de eigenschappen die een leider nodig heeft. Ik heb een duidelijk jaarplan gevisualiseerd".

 

icon-poppy

Aanmeldprocedure

Dit programma is voor jou als:

  • Je wilt groeien in je leiderschap als vrouw en als individu
  • Je bereid bent om actief aan de slag te gaan met je persoonlijke doelen
  • Je de andere deelnemers wilt steunen in hun groei.

Wanneer je het gevoel hebt dat dit programma iets voor je is, meld je dan aan voor een kennismakingsgesprek met de trainers: klik op de link hieronder en vul het aanmeldformulier in.

In het kennismakingsgesprek bepalen we gezamenlijk of we met elkaar in zee willen.

Belangrijk:

  • Check de trainingsdata voordat je je aanmeldt voor het kennismakingsgesprek
  • De vroegboekkorting wordt berekend op basis van je aanmelding voor het kennismakingsgesprek.
    Hoe eerder je je aanmeldt, hoe hoger de korting.

icon-poppy

Rani & Anastasia

Trainers, ondernemers en bevlogen zoekers naar optimaal leiderschap

Tijdens één van onze veelvuldig voorkomende gesprekken over ‘het leven’, kwamen we op het onderwerp leiderschap. Beseffende dat het overgrote deel van de leiders in de wereld bestaat uit mannen die op een zeer mannelijke manier die rol vervullen, kwamen we tot de conclusie dat we ons steentje willen bijdragen aan meer vrouwelijk leiderschap.

Vrouwelijk leiderschap is geen mannelijk leiderschap door vrouwen uitgevoerd. Vrouwelijk leiderschap brengt andere kwaliteiten voor het voetlicht: gezamenlijkheid, ontspanning, acceptatie en ook enthousiasme, vuur en energie!

In het Feminine Leadership programma nemen we je mee op reis naar jouw vorm van vrouwelijk leiderschap.

 Rani Goedere (Trainer)     Anastacia Semerok (Trainer)

icon-poppy

Deel deze pagina

Volg mij